Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Focus pe securitate

In premiera pentru vanuri, Crosswind Assist previne pierderea directiei atunci cand vehiculul este lovit de vant lateral puternic, prin franarea uneia din rotile din spate. Sistemul se bazeaza pe ESP, standard, si actioneaza atunci cand vehiculul se deplaseaza cu peste 80 km/h, viteza sub care efectul fortei vantului nu este periculos.
 

Cu cativa ani inainte de impunerea obligativitatii unor sisteme de asistenta bazate pe un radar care sa monitorizeze viteza vehiculului com- parativ cu cea a vehiculului care circula in fata, Mercedes-Benz a dezvoltat un sistem care avertizeaza luminos si sonor ca exista iminenta unei coliziuni frontale, astfel incat soferul sa poata frana la timp pentru a preveni accidentul sau, in caz ca actiunea sa survine prea tarziu, pentru a preveni efectele accidentului.
Pe langa oglinzile largi, fractionate, care ofera o viziblitate foarte buna pentru toate utilitarele Mercedes-Benz, Sprinter beneficiaza din toamna, in premiera pentru segmentul vanurilor, de sistemul de asistenta la schimbarea benzii de mers, avertizand luminos si sonor atunci cand in stanga sau …

Articole similare