Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Si mai multe oferte pe bursa TimoCom

Firma TimoCom a ajuns la un numar impresionat de utilizatori, fiind printre altele si furnizorul bursei de transport TC Truck&Cargo®. Volumul de utilizatori a demonstrat ca cine vrea sa fie eficient si sa ramana activ in bransa de transport, alege TimoCom. In acelasi timp TimoCom nu ofera doar o bursa de transport, ci si multe alte beneficii.

Zilnic pana la 450.000 de oferte de transport si de marfa se regasesc pe bursa de transport TC Truck& Cargo®.
 

Astfel, TimoCom intra in noi dimensiuni si demonstreaza din nou pozitia sa unica printre platformele de acest gen. „Bineinteles, ne bucuram foarte mult ca putem sa ne informam clientii despre evolutia pozitiva a ofertelor de transport si de marfa pe bursa“, a spus Marcel Frings, Chief Representative TimoCom. „Vedem in aceasta crestere rodul muncii noastre, depusa pentru a ne dezvolta produsele noastre. Asa am reusit sa crestem si numarul de clienti la nivel european“, a completat acesta.
TimoCom a atins inca un record, avand deja 100.000 de utilizatori activi, care nu folosesc doar bursa de transport, ci si celelalte servicii ale companiei.
Serviciile aditionale sunt oferite de TimoCom, de cele mai multe ori, fara costuri suplimentare. Compania are in portofoliu un serviciu complet pentru bransa de transport. Incepand cu septembrie 2012, aplicatia TC Truck& Cargo® este prima pe lista serviciilor oferite. Bursa TimoCom integreaza gratuit si o bursa a spatiilor de depozitare disponibile in toata Europa.
TimoCom ofera trei produse, la care se mai adauga diferite aplicatii, care pot fi folosite gratuit si numeroase servicii. Serviciile suplimentare faciliteaza munca de zi cu zi.
Portofoliul de servicii include si o noutate, aplicatia TC eMap®, harta interactiva cu solutie de urmarire. In TC eMap® clientul are si posibilitatea de a calcula ruta aleasa. Datorita colaborarii …

Articole similare