Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conti Hybrid, pentru transport regional si distributie

Continental a lansat luna trecuta, cu prilejul salonului de vehicule comerciale de la Birmingham, noua gama de anvelope pentru transport regional si distributie, Conti Hybrid. Aceasta se alatura familiei de pneuri pentru autostrada EcoPlus, prezentate la inceputul acestui an.

Familia de anvelope Conti Hybrid este special dezvoltata pentru distributie si transport regional. Avand in vedere diversitatea acestui segment, producatorul german a pregatit din start mai multe dimensiuni, respectiv 17,5", 19,5" si 22,5". Noile anvelope sunt caracterizate printr-o durata lunga de viata si eficienta in consumul de combustibil.
 

Concepute special pentru distributia regionala si urbana, la un diametru al jentii de 17,5", Conti Hybrid LS3 pentru axa motoare si Conti Hybrid LD3 pentru axa de directie sunt perfecte pentru autocamioanele usoare, avand masa maxima autorizata de pana la 12 t, in timp ce versiunile Conti Hybrid HS3 si Conti Hybrid HD3, de 19,5", sunt perfecte pentru autovehicule de peste 12 t. Special pentru semorci si semiremorci, Continental a dezvoltat Conti Hybrid HT3 de 19,5".
Nu in ultimul rand, anvelopele Conti Hybrid HS3 pentru axa de directie, cu dimensiuni de 22,5", sunt fara precedent pentru aplicatiile in segmentul autovehiculelor grele.
Noua familie de anvelope a fost special proiectata pentru greutatea proprie mai mare a autovehiculelor cu motorizare Euro 6, fiind …

Articole similare