Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inovatiile Volvo, prezentate in noul centru de la Oradea

La jumatatea lui mai a avut loc la Oradea prima intalnire cu partenerii Volvo Trucks din zona, tema evenimentului fiind prezentarea atat a celor mai importante inovatii aduse de modele Euro 6, cat si a serviciilor disponibile la noul centru de la Oradea.
Acesta este cea mai recenta locatie a Volvo Group Trucks din Romania si este operationala din martie.
„Noile modele inglobeaza tehnologie de ultima ora, promit economii semnificative de combustibil si contribuie la desfasurarea unei activitati eficiente de transport.

Pentru o afacere sanatoasa este importanta intretinerea camioanelor, pentru ca acestea sa fie in stare cat mai buna si sa aiba un grad ridicat de disponibilitate pe sosele. Tocmai pentru a sustine nevoia de disponibilitate a clientilor nostri, continuam sa ne dezvoltam reteaua de service, iar noua locatie de la Oradea face parte din aceasta strategie. Si nu ne vom opri aici, in iunie vom deschide inca un centru, la Constanta“, a declarat Sigurd Wandel, director general Volvo Group Trucks Romania.
Noul centru de service si vanzari de la Oradea beneficiaza de o capacitate extinsa la cinci linii pentru reparatii generale si intretinere, dintre care una destinata reparatiilor in urma accidentelor. Centrul este dotat cu echipamente moderne, inclusiv pentru verificarea si calibrarea tahografelor, cu scule moderne si dispozitive speciale Volvo, si aici lucreaza 15 ­aspecialisti care asigura serviciile de intretinere si re­paratii pen­tru autocamioane si semiremorci.

Articole similare