Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sase Volvo FL completeaza flota Farmexim

Farmexim, prima companie de import si distributie de medicamente infiintata in Romania, a cumparat recent sase camioane Volvo FL, pentru transportul de produse far­ma­ceutice de la noul centru logistic de la Balotesti – inaugurat la inceputul  anului, cu o investitie de 16 milioane de euro – catre centrele de distributie regionale.
Volvo FL a fost ales pentru „caracteristicile sale constructive si structurale, care il fac usor de utilizat si de intretinut, si pentru capacitatea sa de transport, care corespunde strategiei noastre de dezvoltare logistica“, arata Ovidiu Buluc, director general Farmexim.

„La acestea se adauga mane­vra­- bilitatea superioara si consumul redus de combustibil, rezultatul tehnologiilor inovatoare create de Volvo Trucks“, com­pleteaza Sigurd Wandel, director general Volvo Group Trucks Romania.
Modelul FL cumparat de Farmexim are 12 t si motor Euro 6 de 8 l si 250 CP, cu un cuplu foarte bun la turatii mici, care permite o accelerare rapida si imbunatateste manevrabilitatea la viteze reduse, facandu-l ideal pentru distributia urbana. Camioanele Farmexim sunt echipate cu transmisie automatizata I-Sync cu sase trepte, robusta si cu design compact si usor, care confera o durata mare de viata si operare confortabila, lina si in siguranta. Tot pentru un plus de siguranta, cabina a fost testata conform celor mai inalte standarde Volvo si propune centuri de siguranta integrate, sistem de ancorare ranforsat, sisteme de protectie antiimpanare fata si spate, vizibilitate superioara si program electronic de stabilitate ca dotare standard. Iar bara de protectie din fata, din trei parti, a fost echipata cu coltare din otel, cu rezistenta buna la impact, pentru reducerea riscurilor deteriorarilor.
Cele sase camioane Volvo FL din flota Farmexim sunt echipate cu suprastructuri izoterme de 37 m3, cu agregat frigorific reversibil, ce poate mentine o temperatura constanta intre -20 si 25 OC, pentru a permite transportul medicamentelor care necesita conditii speciale de temperatura – de exemplu, vaccinurile au nevoie de 2-8 OC.

Articole similare