Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Soferii, cea mai importanta resursa a unei firme de transport

 Pe 8 si 9 mai, revista Tranzit a organizat o noua conferinta de transport la Cluj-Napoca, avand ca tema „Soferul, resursa cea mai importanta a unei firme de transport”. Pe langa dezbaterile pe teme legislative recuperarea accizei pentru transporturile de marfa, noutatile privind modificarile celor mai importante reglementari din transporturile rutiere de marfuri, obligativitatea auditului energetic pentru firmele de transport cei peste 300 de participanti au luat in discutie si problemele legate de disponibilitatea soferilor pe piata transporturilor din Romania si problemele pe care acestia le creeaza companiilor de transport.

Si, pentru ca soferul reprezinta totusi resursa cea mai importanta a firmelor de transport, revista Tranzit a initiat premierea celor cu rezultate deosebite in planul consumului de combustibil realizat si in conducere rationala. Astfel, Mercedes-Benz a premiat un sofer al KSC Spedition, Scania, un sofer al Selina Group, iar Volvo Trucks, un sofer de la Filadelfia, premiile fiind ridicate de managerii prezenti la eveniment.
Avocatul Szanto Arpad Zsolt a prezentat, de asemenea,  impactul  Legii  LXVII (67) din 2013 privind  noua taxa de drum  din Ungaria asupra activitatii transportatorilor romani si contraventiile la aceasta lege pentru neplata taxei inainte de folosirea sectiunii de drum, folosirea sectiunii de drum cu plata taxei pentru o categorie inferioara si folosirea sectiunii de drum fara cumpararea tichetului in situatia in care transportatorul are contract cu administratorul de drum, insa unitatea de bord nu functioneaza conform cerintelor legii.
Discutiile sunt prezentate pe larg in paginile revistei.
Conferinta a fost dublata si de o expozitie organizata de firmele partenere.
In cadrul evenimentului, Volvo Romania a primit o replica a trofeului International Truck of the Year pentru noul Volvo FH, care a fost desemnat „Camionul Anului 2014“. Revista Tranzit este membru al juriului international de presa care premiaza in fiecare an camionul ce aduce cea mai mare contributie la sustenabilitatea transporturilor rutiere.
 
Urmatoarea conferinta va avea loc pe 13 si 14 iunie 2014 la Piatra-Neamt. Pentru inscrieri, va rugam sa ne contactati la tel. 021 777 06 98/99 sau e-mail office@traficmedia.ro.

Articole similare