Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Acum si cu patru axe

DAF a inceput anul trecut productia de autotractoare si sasiuri CF si XF Euro 6 cu doua si trei axe, cu una sau doua axe motoare, iar acum lor li se adauga cele cu patru axe, cu o gama bogata de configuratii, pentru adaptare cat mai buna la specificul activitatii clientului. In plus fata de variantele cu doua axe fata si doua spate, acum sunt disponibile si cele cu o axa fata si trei axe spate – tridem. CF este oferit si ca sasiu cu patru axe, din care doua de directie, de 8 si 9 t, si cu axa portanta dubla (FAC) sau axa spate portanta directoare (FAX).
 

Iar configuratia cu axa portanta de 10 t permite o greutate totala de pana la 37 t, utila in transportul de masini industriale si de containere navale sau pentru deseuri, ca si pentru transport de marfuri vrac sau in cisterne. CF cu patru axe si axa portanta spate de 7,5 t garanteaza, de asemenea, o greutate totala de pana la 37 t, in timp ce manevrabilitatea foarte buna il face ideal pentru distributie de materiale de constructii si permite montarea in spatele cabinei a unei macarale grele.
Sasiurile Euro 6 cu patru axe sunt acum disponibile si cu tridem, pentru aplicatii speciale care impun o capacitate suplimentara mare de incarcare in spatele axei spate – de exemplu, pentru transport de containere grele sau containere pentru deseuri.
Noua in ceea ce priveste modelul CF Euro 6 este si configuratia FAQ in care tridemul consta dintr-o prima axa spate directoare de 8 t, o axa spate motoare de 13 t si o axa portanta de directie de 7,5 t, pentru o greutate totala de 36 t si o manevrabilitate foarte buna. Datorita acestor specificatii, CF FAQ este adesea folosit ca vehicul pentru colectarea gunoiului sau pentru transportul contai- nerelor grele. Disponibil pentru sasiuri CF si XF cu patru axe cu tridem, acesta consta dintr-o prima axa spate de directie …

Articole similare