Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Diversificarea serviciilor, calea sigura spre rentabilizare

Ca urmare a implicarii in proiecte majore de constructii si datorita volumului mare de lucru, dar si a unei flote numeroase, de peste 500 de autocamioane si autoutilitare si de peste 400 de utilaje, companiile mari de constructii, precum Delta A.C.M. 93, au fost nevoite sa isi diversifice aria de activitate prin deschiderea unor unitati de servisare care sa deserveasca majoritar parcul propriu, dar nu numai. Este si cazul unitatii Service Delta ACM, Centru Autorizat Mercedes-Benz din toamna lui 2012, care s-a deschis ca solutie de eficientizare, dar si ca urmare a cresterii tot mai puternice din ultimii ani a pietei de vehicule second-hand.
 

Din octombrie 2012, Service Delta ACM a devenit Centru Autorizat Mercedes-Benz. Cu o amprenta la sol a constructiei de 1.000 m2, suprafata care include si zona de receptie a clientilor si de vestiare, service-ul detine in prezent sase posturi de lucru. „Exista posibilitatea extinderii lui, mai ales ca deocamdata nu detinem si un atelier de tinichigerie si vopsitorie“, a precizat Toma Buzdea, manager service Delta ACM, completand: „aici nu pot fi realizate operatiuni complexe de tipul interventiilor la sasiu sau al avariilor, dar se pot efectua alte operatiuni ample din punct de vedere mecanic sau electric“.

Focus pe autovehiculele Mercedes-Benz
Unitatea de servisare ofera reparatii pentru orice tip de vehicul comercial, nu doar pentru cele proprii, destinate constructiilor. „Anul trecut am servisat 1.400 de autocamioane. Cota lucrarilor de reparatie/intretinere efectuate pentru flota Delta ACM este de 70%, restul fiind destinate altor vehicule. Intre acestea, pana acum segmentul de autocamioane a contribuit …

Articole similare