Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pirelli prezinta modelul ST:01 Base, pentru remorci si semiremorci

Pirelli a extins Gama ST de anvelope de camion pentru remorci si semiremorci, prin modelul ST:01, destinat calatoriilor pe distante medii si lungi. Pirelli si marca asociata Formula continua extinderea gamei de produse pentru vehicule comerciale, completand variantele deja existente pentru remorci si semiremorci: ST:01 Neverending si Formula Trailer.

ST: 01 Neverending a fost prima anvelopa cu rating AA pe eticheta europeana, referitoare la rezistenta la rulare si aderenta pe teren umed.
 

De asemenea, este cel mai bun produs Pirelli din clasele de pneuri pentru remorci si semiremorci atunci cand vine vorba de resapare. Referitor la Formula Trailer, acestea sunt proiectate pentru a mentine o tinuta de drum optima si franare precisa pe partea din spate a vehiculului, chiar si in conditii de umiditate, cu ajutorul modelului celor patru canale longitudinale in zigzag de-a lungul benzii de rulare.
Cu noul ST:01 Base, Pirelli acopera cerintele fiecarui tip de transportator: pentru cei care doresc sa-si amortizeze investitiile initiale fara sa compromita tehnologia premium si standardele de calitate, dar si pentru cei care pun accentul pe distanta de rulare si resapabilitate, argumentul decisiv fiind durata de viata a anvelopei. Altii prioritizeaza costurile de transport, urmarind o rezistenta scazuta la rulare si durabilitate.
Noul Pirelli ST:01 Base este construit pe aceleasi principii ale Seriei 01: profil inovator, materiale si structuri care permit rezistenta scazuta la rulare, ajutand la economisirea carburantului si energiei si protejand in acelasi timp si mediul inconjurator.

Articole similare