Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„Brat la brat“ in competitia Volvo

Etapa de la Brasov, oras in care a concurat castigatorul competitiei, nu a fost doar una dintre cele mai disputate, cu numerosi soferi talentati, ci si singura la care a participat o femeie, care nici nu a avut un rezultat foarte slab, ci a fost a patra. Ea este sotia castigatorului etapei, Andrei Gheorghe Antofie, si lucreaza impreuna cu acesta, ca echipaj, pentru Vectra International, din decembrie 2013, avand permis doar din octombrie 2013.
Andrei Gheorghe Antofie are 25 de ani si lucreaza de sapte ani ca sofer profesionist, pe un camion Volvo, iar de trei ani este insotit in curse de sotia sa, si de aici a aparut ideea ca si ea sa obtina permisul si sa devina sofer profesionist, cu atat mai mult cu cat veniturile sunt mai mari decat in alte meserii.
 

„Nu mi-am imaginat niciodata ca voi putea conduce camioane fara probleme, dar acum mi se pare usor, mai ales ca au transmisie automata. Iar soferii pe care-i intalnesc pe drum se mira sa ma vada, desi in vest sunt mai multe soferite decat in Romania.”
Andrei Gheorghe Antofie a facut un training de condus economic la Volvo, in urma cu …

Articole similare