Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

De cinci ani impreuna!

Pentru a cincea oara consecutiv, Mercedes-Benz este masina oficiala a Festivalului de Campuri Cercetasesti, sprijinind Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei. Cercetasii au avut la dispozitie patru vehicule, doua Vito, un Sprinter si un Citan, care au circulat sute de kilometri, transportandu-i dintr-un punct in altul sau indeplinind alte sarcini logistice si ajutand intr-un fel sau altul peste 700 de copii si tineri, veniti din toata tara, dar si din strainatate.
 

Festivalul de Campuri Cercetasesti a inceput pe 27 iulie, prin deschiderea Campului National de Lupisori (adresat copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani), derulat in Tara Fagarasului. Aventura cercetasilor a continuat in campurile nationale traditionale adresate Temerarilor (11-14 ani), la poalele Pietrei Craiului, si Exploratorilor (15-18 ani), care au poposit in Cristian, camp pe care am avut ocazia sa il vizitam si noi.
Cele patru vehicule au fost puse la dispozitia cercetasilor cu cateva zile inainte de debutul festivalului si au fost folosite pana la finalul sau, Mercedes-Benz contribuind la succesul evenimentelor si prin furnizarea carburantului necesar in toata aceasta perioada. Astfel, compania isi reconfirma angajamentul de cinci ani fata de Cercetasii Romaniei, impartasind prioritatea pentru siguranta, responsabilitate si grija pentru comunitate. Cu sistemele tehnologice dedicate sigurantei la standarde tot mai inalte, implementate in autovehiculele comerciale Mercedes-Benz, s-a garantat cel mai ridicat nivel de protectie posibil pentru tinerii cercetasi.

Traseu educational incarcat de diverse provocari
Asa cum a aratat Mihaela Girleanu, director executiv al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei, in prezent asociatia are circa 3.200 de membri. Copiii inscrisi in program au in timpul anului tot felul de activitati saptamanale, iar cunostintele deprinse in cadrul acestor ateliere sunt puse …

Articole similare