Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportatorii in regim expres trebuie sa fie uniti!

Pe 26-27 septembrie, la Baile Felix, Kefren Expres a organizat o conferinta adresata transportatorilor expres de marfuri din Romania. La eveniment au participat reprezentantii ai peste 40 de firme romanesti care activeaza in domeniu si ai unor companii de produse si servicii relevante, experti si consultanti din partea asociatiilor profesionale.
Tematica de baza a acestei primei editii a fost „initiativa-informare-indrumare“, fiind abordate o serie de subiecte si probleme cu care companiile din segmentul expres se confrunta in activitatea de zi cu zi.
 

Cei prezenti au gasit astfel un cadru favorabil prezentarilor de idei, discutiilor libere si schimbului de experienta, in vederea gasirii unor solutii legale si eficiente.
In cadrul acestui eveniment, Zsolt Gogucz, managing director Kefren Expres, a prezentat un studiu de caz privind calculul costurilor pentru un Citroën Jumbo cu bena, cu un rulaj de 12.500 km pe luna, 600.000 km pe patru ani folosit majoritar in regim international, pe autostrada. In costuri au fost incluse cheltuielile cu leasingul, intretinerea, vinietele, combustibilul, cel mai mare dintre toate categoriile, costurile cu soferul, datoriile la stat, CMR, cheltuielile administrative, costurile indirecte, impozitul etc., iar in urma calculului a rezultat un cost de 0,2682 euro/km. Zsolt Gogucz a aratat ca daca se merge cu un tarif de 36-37 centi/km, fara a avea alte costuri suplimentare, se poate obtine un profit de 48.000 de euro in perioada analizata, adica patru ani, mentionand ca, „in opinia mea, pretul mediu de transport ar trebui …

Articole similare