Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Insieme din Constanta, primul client care a cumparat FH500 cu I-Shift Dual Clutch


Primul client roman convins de beneficiile unui schimb mai rapid al treptelor de viteza si cu mentinerea cuplului neintrerupta este compania Insieme din Constanta, care face preponderent transport de containere, insa Lucian Dediu, proprietarul firmei, si-a dorit cea mai recenta tehnologie din doua motive: sa faca mai multi kilometri intr-un program zilnic de condus si sa poata transporta greutati mai mari de 20 t. Avand sediul in Constanta, pe mare ajung adeseori piese agabaritice mai grele care trebuie transportate in Europa sau containere de 40’/high-cube, iar un camion cu transmisie cu dublu ambreiaj poate face mai usor si astfel de curse, pe langa cele obisnuite de containere de 20’.
 

Insieme a optat pentru un FH cu motor de 500 CP, echipat cu pachet ADR, I-See, sistem de climatizare in stationare si exterior pictat cu motiv Volvo Ocean Race.
Dupa aproape 5.000 km la bordul noului vehicul cu cutie de viteze cu ambreiaj dublu, Lucian Dediu este extrem de incantat de performantele acesteia, luandu-se la intrecere de cateva …

Articole similare