Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzit i-a premiat pe cei mai eficienti operatori de transport si logistica

Pe 17 octombrie a avut loc la Cluj-Napoca Gala Tranzit de premiere a celor mai eficienti operatori de transport si logistica din Romania. Evenimentul s-a bucurat de o participare mai mult decat generoasa, circa 540 de persoane fiind prezente, directori de transport si logistica, dar si furnizori de servicii si produse pentru companiile din aceste industrii. Astfel, Gala Tranzit de anul acesta a depasit ca numar de participanti Gala din 2013, cand au fost prezente peste 460 de persoane.
 

La conferinta premergatoare Galei Tranzit s-a adus in discutie, in prezenta reprezentantilor conducerii Ministerului Transporturilor si ai Autoritatii Rutiere Romane, noutatile legislative, din tara si din Europa, cu impact asupra activitatii transportatorilor in perioada urmatoare: acciza la motorina, amenzile din Franta si Belgia pentru AETR, distributia de CEMT-uri pe 2015 etc. De asemenea, au fost prezentate rezultatele controalelor ISCTR in 2014 si estimari pentru 2015.
Gala de acordare a premiilor pentru cei mai eficienti manageri si companii de transport si logistica a fost urmat de concertul Free Stay, formatia lui Florin Ristei, castigatorul X-Factor 2013, care a facut un show de zile mari, apreciat de toti cei prezenti. Petrecerea transportatorilor si logisticienilor a continuat pana tarziu in noapte, confirmand ca Gala Tranzit este cel mai asteptat eveniment de industria de transport si logistica.
Nu numai numarul participantilor a fost record in acest an, ci si cel al partenerilor, carora le multumim inca o data pentru ca ne-au fost alaturi.

Dianthus, din nou in frunte!
Daca doi ani la rand Dianthus a castigat trofeul pentru cea mai eficienta companie de transport, anul acesta revista Tranzit l-a premiat pe Adrian Dinoiu (foto 1), proprietarul firmei, pentru cel mai eficient manager de transport. Dianthus ramane compania de transport cu cel mai mare profit obtinut doar din transporturi, neavand o componenta de logistica, iar expeditiile reprezentand o parte infima din cifra de afaceri. Astfel, in 2013 compania a avut o cifra de afaceri cu 7,4 milioane euro mai mare fata de 2012, ajungand la 31,4 milioane de euro. Pentru anul acesta se estimeaza ca profitul va ramane la acelasi nivel, gratie vanzarii unor autovehicule deja achitate, plus ca un numar semnificativ de camioane din flota nu mai au costuri de amortizare.
In prezent compania opereaza 220 de camioane, din care doar 55 se mai gasesc sub un contract de leasing. Anul acesta a achizitionat 30 de semiremorci Krone Multos, care au inlocuit semiremorcile standard din 2007, astfel ca acum Dianthus are doar semiremorci mega cu o medie de varsta de doi ani, castigand astfel si la capitolul flexibilitate, din moment ce poate transporta orice tip de marfa.
Premiul al doilea a fost castigat de Ion Lazar (foto 2), directorul International Lazar Company, iar pe a treia pozitie s-a clasat Doru Husarciuc, directorul Dunca Expeditii (premiul a fost inmanat lui Stefan Lucau (foto 3). Restul finalistilor …

Articole similare