Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Revista Tranzit va invita la prima conferinta din acest an!

Pe 25 martie, revista Tranzit organizeaza la Bucuresti, Hotelul Crowne Plaza, conferinta cu tema „Collaborative supply-chain – un mijloc eficient si ieftin de reducere a costurilor”.
In prima parte a zilei vor fi analizate provocarile din ultima perioada care au dus la cresterea elementelor de cost al transporturilor, tarifele fiind puse sub presiunea cresterii accizei la combustibil, introducerii salariului minim pentru transporturile care ating Germania si a afluxului de legi si de amenzi menite sa opreasca accesul firmelor de transport estice catre Europa de Vest. Printre invitati se numara reprezentanti ai companiilor de transport si asociatiilor profesionale in dialog cu Ministerul de Finante si institutiile Statului (ITM, MT, CNADNR etc.).
 

In a doua parte vom aborda teme legate de transportul, depozitarea si distributia de bauturi, si, cu ajutorul unor studii de caz, veti putea afla detalii despre cum se poate realiza externalizarea si optimizarea unui supply-chain de bauturi (prezentare realizata de Chep Romania) sau cum pot fi eficientizate costurile de transport aplicand conceptul de Transport Collaboration.
Cum reducerea costurilor din supply-chain-ul de bauturi se poate obtine mai ales prin folosirea sinergiilor in transport pooling si controlul costurilor ambalajelor, am invitat reprezentanti ai producatorilor de sucuri/bere/apa, distribuitorilor, retailerilor …
 

parteneri conferinta Tranzit

Articole similare