Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriat EVW Holding-WebEye pentru scaderea cheltuielilor cu flota

Toate vehiculele din flota demo a EVW Holding vor fi dotate cu unitati de bord WebEye, conform unui parteneriat incheiat recent intre cele doua firme. Prin aceasta, EVW Holding se alatura dealerilor europeni DAF in campania „Sa conducem pentru viitor”, ale carei prioritati sunt protectia mediului si aplicarea celor mai bune practici in materie de sustenabilitate.
 

Prin parteneriatul cu WebEye, 50 de camioane DAF Euro 6 au fost echipate cu sisteme telematice de ultima generatie care furnizeaza informatii privind modul in care sunt exploatate vehiculele, iar la final administratorul flotei primeste un set de solutii pentru rationalizarea cheltuielilor legate de sarcinile de transport.
„Parteneriatul cu WebEye Romania a fost o alegere fireasca pentru noi, mai ales ca DAF colaboreaza deja cu WebEye Ungaria. Suntem convinsi ca solutiile furnizate de ei vor adauga valoare business-ului nostru, mai ales in contextul demararii campaniei «Sa conducem pentru viitor», prin care ne implicam in promovarea unui mediu de lucru sustenabil in transporturile europene“, a explicat Adrian Gorcea, country manager New Trucks Sales in cadrul EVW Holding.
Iar Levente Gall, director de vanzari WebEye Romania, puncteaza faptul ca „am gasit in EVW Holding un partener care, asemenea noua, este deschis catre inovatie si preocupat de optimizarea resurselor si are si respect pentru mediul inconjurator, deci credem ca avem solutiile ideale pentru a raspunde pretentiilor unei flote moderne, cum este cea de vehicule DAF”.
Reprezentantii EVW Holding atrag si cu aceasta ocazie atentia asupra unor greseli in conducerea camioanelor care pot creste cheltuielile de exploatare si determina uzura timpurie a componentelor: …

Articole similare