Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mii de vehicule distruse intr-o explozie din portul Tianjin

O explozie imensa din portul Tianjin, de langa Beijing, a cauzat devastarea unei largi arii a orasului, a ucis cel putin 114 persoane si a ranit mai multe sute, informeaza Automotive Logistics. In plus, cateva mii de vehicule importate stocate in parcul logistic au fost complet distruse in explozie.
Se pare ca au fost distruse circa 10.000 de vehicule, dintre care mai mult de 4.000 Hyundai si Kia, 3.000 Jeep Grand Cherokees, 2.700 Volkswagen (confirmate de producator), 1.500 Renault (ce valorau circa 33 de milioane de dolari), 600 Mitsubishi, 100 Subaru si 50 Mazda. Dar se estimeaza ca si Audi, Mercedes-Benz, Landrover si Jaguar au avut pagube de acest fel.
 

Incendiul masiv, ce putea fi vazut chiar si din spatiu, ar fi pornit de la un depozit din port detinut de Tianjin Dongliang Port Rulhai International Logistics, care era folosit pentru produse chimice si marfuri periculoase.
Alte numeroase vehicule se aflau pe o raza de 500 m de explozie.
Cum portul de la Tianjin este inchis si avariat, Volkswagen, dar si alti producatori vor livra prin porturile din Shanghai si Guangzhou.

Articole similare