Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear FUELMAX S cu tehnologia IntelliMax a castigat premiul Green Product

La cea de-a cincea editie a premiilor Luxembourg Green Business Awards, care a avut loc la inceputul lui mai 2015, Goodyear a fost premiat pentru anvelopa de camion FUELMAX S, dezvoltata cu inovativa tehnologie IntelliMax Groove. Evenimentul, la care a participat si Secretarul de Stat pentru Infrastructura si Dezvoltare Sustenabila din Luxemburg, Camille Gira, parte a intalnirii la nivel inalt Luxembourg Green Business Summit, a reunit 500 de factori de decizie, CEO din diverse companii.
 

Goodyear a primit premiul Green Product Award 2015 pentru anvelopa de camion FUELMAX S dezvoltata cu inovativa tehnologie IntelliMax Groove. Juriul a recunoscut IntelliMax Groove de la Goodyear ca aducand o schimbare majora in industria anvelopelor, prin obtinerea unui consum de carburant semnificativ mai scazut, si implicit a unei utilizari mai reduse a resurselor si a realizarii unor economii de costuri pentru flote. „Suntem extrem de incantati de primirea premiului Green Product Award pentru tehnologia IntelliMax Groove, folosita la dezvoltarea anvelopelor FUELMAX S. Recunoasterea de catre juriu pune in lumina angajamentul nostru fata de dezvoltarea de tehnologii inovative, de servicii dedicate pentru anvelope si de solutii ce vin sa reduca impactul asupra mediului inconjurator al transportului rutier si, in cele din urma, fata de sprijinirea flotelor in reducerea costurilor operationale“, a spus Henk van Tuyl, Director Technology Commercial Tires la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
IntelliMax Groove Technology este o caracteristica a anvelopei ce ofera eficienta din punct de vedere al consumului de carburant, dezvoltata pentru puntea de directie, FUELMAX S …

Articole similare