Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PIESE TRP, PRIN EVW HOLDING

calitate de producator: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente franare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, consumabile service, scule
 
CE ESTE TRP? Brandul TRP face parte din portofoliul de piese schimb al PACCAR Inc., alaturi de brandurile DAF si PACCAR Parts. TRP „truck and trailer parts” ofera o gama larga de piese de inalta calitate pentru toate marcile de camioane remorci si semiremorci.
 
DE CE TRP? TRP este sinonimul calitatii si este considerat gama DAF second line. Piesele originale TRP indeplinesc cele mai stricte cerinte in ceea ce priveste standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fara exceptie, supuse unor teste standardizate si expuse la conditii extreme.
GARANTIE 12 LUNI! Notiunile calitate si fiabilitate se afla in centrul procesului de dezvoltare a produselor TRP. Toata gama de produse TRP beneficiaza de garantie completa pentru 12 luni. In cazul in care montajul se face in atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF in Romania), garantia de 12 luni se refera atat la componente, cat si la manopera.
Cand alegeti un produs autentic TRP, puteti fi sigur ca achizitionati calitate la un pret competitiv. Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente franare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, consumabile service, scule. Noi game de produse se adauga permanent in portofoliul TRP; toate indeplinesc aceleasi standarde inalte de calitate. TRP acopera nevoile fiecarui client la pretul corect. Un adevarat one-stop-shop pentru nevoile transportatorului. 
TRP 20 ANI. Concernul PACCAR umple o necesitate a pietei cu ajutorul pieselor de schimb TRP; cresterea rapida si permanenta a portofoliului de produse este evidenta. In 1994, gama de produse numara circa …

Articole similare