Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Barometrul de transport: Surplus de marfa in trimestrul al doilea

Cel mai mare raport de marfa pe piata din 2012.
Barometrul de transport TimoCom a afisat mult asteptatul boom pe trimestrul al doilea din 2015. Rata de marfa – vehicule de 54:46 confirma pe deplin cifrele primului trimestru din acest an. Exista multiple motive pentru aceasta evolutie pozitiva.
S-au pus bazele pentru un trimestru al doilea bogat in marfa deja din aprilie. In acest inceput de luna rata marfurilor pe piata europeana a urcat la 53%, cu aproape 13% mai mult in comparatie cu luna precedenta. Aceasta crestere a fost anticipata datorita sarbatorilor pascale din multe tari europene si saptamanilor cu patru zile lucratoare care au urmat. Este insa remarcabila proportia acestei evolutii, cat si cursul urmat de barometrul de transport TimoCom. 
 
Greva feroviara ocupa pe deplin registrul de ordine
Luna mai a adus insa o rata ridcata de marfa. Rata de marfa – transport de 59:41 pe barometrul de transport TimoCom a fost semnificativ mai mare decat valoarea din anul trecut (48:52). O crestere totala de 10,6% a comenzilor de transport a fost spre deliciul transportatorilor. Registrul de comenzi din toata Europa este plin aproape garantat datorita numeroaselor sarbatori din luna mai. 
In acest an, Marcel Frings, Chief Representative TimoCom, …

Articole similare