Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai puternic, mai durabil, mai eficient

Ford Trucks si-a innoit gama de autovehicule de constructii si, beneficiind de noile serii de motoare Ecotorq, de 9 si 13 l, tinteste piata europeana. Producatorul turc este optimist ca vehiculele vor convinge prin putere, robustete si fiabilitate, mai ales ca pot fi configurate pentru o gama larga de aplicatii si dispun de un pachet generos de dotari. Odata cu modernizarea liniei de produse, Ford Trucks vizeaza cresterea numarului pietelor de export, primele vizate fiind tarile est-europene si ex-sovietice, Rusia si Orientul Mijlociu.
 

Special pentru Romania se cauta un importator care sa isi constituie propria retea la nivel national si sa inceapa vanzarile chiar de anul viitor.

Ford Trucks a lansat o noua serie de camioane de constructii, care, fara compromisuri in materie de robustete si durabilitate, este mai eficienta cu 7% in ceea ce priveste consumul de carburant comparativ cu generatia precedenta.
Designul Ford Kinetic sugereaza putere si dinamism, iar sasiul robust, suspensia si trenul de rulare fac ca vehiculul sa fie compatibil cu orice tip de aplicatie de constructii. La acest lucru contribuie si transmisia automatizata cu diferite moduri de lucru: Power, Rocking si Off-road. Noul motor Ecotorq, de 13 l, cu sase cilindri in linie, dezvolta 420 CP si are un cuplu motor maxim de 2.150 Nm, atins la 1.100 rpm. Acesta a fost dezvoltat de Ford Otosan si va fi disponibil incepand cu anul viitor. Propulsorul este garantat sa porneasca la rece fara probleme, pana la temperaturi de -39 oC. Optional este disponibila si versiunea de 480 CP si 2.500 Nm a motorului Ecotorq de 13 l, precum si un propulsor mai mic, de 9 l, pentru aplicatii mai usoare.
Spre deosebire de generatia precedenta, noul motor Ecotorq este mai economic cu 7%, gratie turbinei cu geometrie variabila, alternatorului inteligent, pompei de apa cu doua viteze si unitatii electronice inteligente de control. Intervalele de service au fost si ele marite, astfel ca au fost reduse costurile de intretinere.
Frana de motor are o putere de 420 kW, iar pentru aplicatii …

Articole similare