Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV faciliteaza plata noilor taxe de drum din Rusia

De pe 15 noiembrie, pe 50.774 km de autostrazi federale din Rusia va fi perceputa o taxa de drum de 1,53 ruble/km (circa 2 centi/km) pentru camioane de peste 12 t greutate totala, iar DKV Euro Service este, asa cum arata reprezentantii sai, primul furnizor de servicii pentru transportatori din vestul Europei care a adaugat aceasta noua taxa in portofoliul sau.
Deocamdata, vehiculele care nu sunt inmatriculate in Rusia trebuie sa achizitioneze un tichet care tine cont de ruta pentru a achita taxa. Acestea sunt disponibile local, in punctele de servicii (platon.ru/en/ about/service_centre/), la terminalele cu autoservire, in aplicatia pentru mobil sau pe site-ul operatorului, si pot fi platite cu DKV Card. Nu este necesara inregistrarea prealabila on-line.
 
Unitatile de bord pe baza de satelit, pentru monitorizarea taxei fara control fizic, sunt valabile momentan doar pentru companiile locale de transport, dar vor putea fi puse ulterior la dispozitie si celor din afara Rusiei. Pentru a le folosi, este necesara inregistrarea on-line pe site-ul operatorului de taxa.

Articole similare