Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

5 modalitati simple prin care SafeFleet iti poate imbunatati activitatea flotei

Platforma de monitorizare SafeFleet Portal ocupa pozitia de lider national in piata de profil, ajungand sa numere 4.000 de clienti care folosesc cu incredere platforma pentru 45.000+ vehicule.
SafeFleet Portal a ajuns un instrument puternic datorita functionalitatilor implementate si personalizate in functie de sugestiile si recomandarile clientilor lor.
 

Aceasta platforma este ideala pentru toate companiile care au in administrare un parc auto. Daca esti responsabil de o companie care isi desfasoara activitatea in domeniul bancar, rent-a-car, agricol, securitate, telecom, distributie, transport sau logistica si nu folosesti inca o platforma de monitorizare care sa se plieze pe nevoile si dorintele tale, iata cum te poate ajuta platforma SafeFleet in activitatea ta zilnica:

1. Verifica pozitia curenta a vehiculelor
Poti verifica pozitiile curente ale vehiculelor si ai acces la doi furnizori de harti, OpenStreet Maps si Google Maps. Pozitia vehiculului poate fi actualizata la 10-20 de secunde prin functia de Urmarire Vehicul, disponibila la Pozitii Curente.
Vehiculele pot fi vizualizate in functie de model, sofer, numar de inmatriculare sau pot fi grupate in functie de locatie sau vizualizate in trafic.

2. Monitorizare consum combustibil
Aceasta functionalitate iti permite sa fii la curent cu nivelul de consum al fiecarui vehicul, prin patru modalitati:
• consumul estimat pe baza valorii de consum din cartea tehnica a masinii;
• pe baza alimentarilor de la plin la plin;
• prin interfatarea cu calculatorul de bord al masinii;
• prin sonda care masoara nivelul de combustibil din rezervor.

3. Functia Geofence
Geofence permite notificarea prin email, SMS sau online la intrarea si iesirea unui vehicul dintr-un perimetru prestabilit, astfel ca tu sa stii in permanenta cand un sofer a intrat sau a iesit cu vehiculul dintr-o anumita zona geografica, tara sau oras.
Aceasta functionalitate este ideala pentru vehiculele care tranziteaza Germania. De cand s-a introdus legea MiLoG, companiile care efectueaza activitati de transport pe teritoriul acestei tari trebuie sa pastreze timp de 2 ani toate actele doveditoare cu privire la datele personale ale soferilor si timpii efectivi parcursi pe teritorul tarii.

4. Transmiterea pozitiei unui vehicul catre un extern
Pentru firmele de transport intern si international este esential sa poata transmite clientilor pozitia vehiculului. Daca si clientii tai doresc sa vada unde se afla marfa pe traseu, platforma SafeFleet Portal ofera mai multe modalitati prin care poti transmite unui extern pozitia vehiculului.

5. Functia Comportament Soferi
Stilul de condus influenteaza costurile si uzura vehiculelor. Cu ajutorul platformei SafeFleet Portal poti monitoriza comportamentul soferilor la volan pe baza unei note generale care se calculeaza in functie de depasiri de viteza, accelerare si franare brusca, stationare motor pornit etc.
Soferii pot fi urmariti si in functie de orele de conducere, motivul calatoriilor (in scop de serviciu sau in scop privat) si profilul de viteza.
SafeFleet Portal ofera acces si la optiuni inedite, precum importul alimentarilor, trimiterea de SMS din aplicatie catre soferi si notificari privind expirarile RCA, CASCO, ITP si altele. Aceste optiuni faciliteaza activitatea administratorilor de flota si gestiunea vehiculelor si a soferilor.
Testeaza acum platforma de monitorizare Safefleet la adresa demo.safefleet.ro/oferta

Articole similare