Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gama de anvelope Conti Hybrid cu durata maxima de viata

Noua linie de produse revolutioneaza transporturile de distributie regionala.
Continental a lansat o noua gama de anvelope, Conti Hybrid, conceputa special pentru o durata de viata mai indelungata cu pana la 20% si economie de carburant cu 6% mai mare. Se ofera astfel o optimizare durabila a costurilor, cu solutii de resapare si recanelare.

Noua gama Conti Hybrid stabileste noi standarde in traficul de distributie regionala. Acest design nou-nout a fost conceput special pentru a fi utilizat atat pe drumuri regionale, cat si pe autostrazi, si reprezinta reactia Continental, producatorul german de anvelope premium, la volumurile sporite de transporturi de distributie. Aceasta gama este caracterizata de o durata de viata mult imbunatatita si eficienta in consum, garantandu-le operatorilor de parcuri auto o optimizare durabila a costurilor si permitandu-le sa-si construiasca o flota cat mai economica. Anvelopele din gama Conti Hybrid sunt concepute sa se potriveasca perfect una cu cealalta, special pentru transporturile regionale pe autostrazi.
Dupa lansarea noilor anvelope Conti Hybrid HS3 pentru axa de directie, Conti Hybrid HD3 pentru axa motoare si Conti Hybrid HT3 de 22,5" pentru remorca se alatura acum acestei generatii de anvelope complet noi, concepute sa indeplineasca cerintele superioare ale transporturilor regionale si de distributie.
Conti Hybrid HS3 – durata maxima de viata cu consum redus de carburant. Un nou design al caii de rulare cu volum mare de uzura, „Plus Volume Pattern”, a fost conceput pentru anvelopele Conti Hybrid HS3, oferind o durata de viata cu 17% mai indelungata. In plus, pozitionarea optimizata a materialului caii de rulare scade rezistenta la rulare.
Nivelul ridicat de siguranta, comportamentul excelent pe vreme umeda pe toata perioada de viata a anvelopei si proprietatile de franare constante fac ca noua Conti Hybrid HS3 sa fie anvelopa universala perfecta.

Conti Hybrid HD3 – aderenta optima, kilometru dupa kilometru.
Noua anvelopa Conti Hybrid HD3 ofera o impresionanta crestere cu 20% a duratei de viata prin comparatie cu predecesoarea sa. Aceasta imbunatatire se datoreaza in principal noului design in bloc, care include caneluri integrate in volum 3D. Acestea, care acopera aproape doua treimi din adancimea totala a caii de rulare, confera stabilitate marita si deci un comportament mult imbunatatit la uzura. In plus, actionand si ca margini de contact, aceste caneluri asigura o tractiune exceptionala pe toata durata de viata a anvelopelor Conti Hybrid HD3, inclusiv la accelerare si franare pe drumuri ude.
Compusi nou dezvoltati sunt folositi atat la calea de rulare, cat si la peretele lateral al anvelopei Conti Hybrid HD3. Noul compus de cauciuc polimeric folosit la calea de rulare este conceput special pentru a creste durata de viata, iar compusul optimizat de cauciuc folosit la peretele lateral imbunatateste eficienta de consum a acestei anvelope.
Conti Hybrid HD3 prezinta atat simbolul special pentru Noroi + Zapada (M+S), cat si simbolul Munte cu trei culmi si fulg de zapada (3PMSF).
Conti Hybrid HT3 – viata indelungata, eficienta in consum, performante in conditii de umezeala
Conti Hybrid HT3 intregeste noua gama de anvelope. Compusii de cauciuc folositi la aceasta anvelopa au fost dezvoltati special pentru pneurile de remorca si ofera economii semnificative prin comparatie cu mult-incercatul predecesor. Un exemplu este noul compus din calea de rulare care creste durata de viata a anvelopelor Conti Hybrid HT3 cu 8%. In plus, acesta imbunatateste aderenta, primind astfel eticheta UE „B” pentru comportamentul sau pe drumuri ude. Conti Hybrid HT3 a primit si eticheta UE „B” in categoria eficienta de consum. O imbunatatire cu 6% a consumului de carburant a fost obtinuta datorita combinatiei optime a compusilor de cauciuc din calea de rulare si peretele lateral, precum si datorita geometriei optimizate a canelurilor caii de rulare. Anvelopa Conti Hybrid HT3 prezinta si simbolul M+S.
De asemenea, s-a imbunatatit si capacitatea de resapare a tuturor anvelopelor Conti Hybrid de a treia generatie. Noile benzi „5+1” ridica performantele cunoscutului pachet de patru straturi trianghiulare la un nou nivel. Economia pe termen lung prin conceptul ContiLifeCycle beneficiaza si de introducerea de indicatoare de resapare pe toate cele trei anvelope.

Articole similare