Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conti Hybrid HT3 pentru remorca a castigat premiul iF pentru Design

Anvelopa cu profil jos Conti Hybrid HT3, avand dimensiunea 445/45 R 19,5, a fost premiata la categoria „Produse“ in cadrul competitiei de Design iF, organizata anual de catre International Forum Design GmbH. Conti Hybrid HT3 impresioneaza prin calitatea designului, inovatie, siguranta si compatibilitate cu mediul.
Anvelopa de remorca are randament kilometric mai mare si cu 15% mai putina rezistenta la rulare, fiind recomandata pentru obtinerea unui consum optim de combustibil in transporturile regionale si pe distante mari.
 

Prin Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5, Continental ofera o anvelopa pentru camioane deosebit de durabila si eficienta din punctul de vedere al consumului de combustibil, dezvoltata special pentru transporturile voluminoase. Carcasa resapabila imbunatateste amprenta de carbon a companiilor de transport si aduce o contributie pozitiva transporturilor de marfa sustenabile si favorabile mediului inconjurator. Asemenea tuturor anvelopelor producatorului german, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 a dost dezvoltata la sediul Continental din Hanovra-Stöcken, in cadrul departamentului de design intern. Acesta din urma dezvolta conceptele de design de marca, aplicatie si alte concepte de design aferente acestui segment, pentru toate gamele de anvelope. Scopul designerilor de produse este de a face caracteristicile tehnice ale anvelopelor vizibile in designurile acestora. De asemenea, acestia creeaza un aspect distinctiv pentru fiecare familie de anvelope, reunind toate produsele intr-o gama de anvelope. In plus, se asigura de faptul ca sigla Continental poate fi recunoscuta in fiecare anvelopa.
Conti Hybrid HT3, cu profil jos, a ocupat primul loc la categoria „Produse” in cadrul competitiei de design iF, organizata anual de catre iF International Forum Design GmbH incepand cu 1954, si a impresionat juriul format din 58 de persoane reprezentand experti internationali in design prin calitatea designului oferit, a inovatiei, sigurantei si compatibilitatii cu mediul. „Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 a castigat in fata a peste 5.000 de inscrieri. Acceptam acest premiu cu bucurie si mandrie. Premiul pentru Design iF recunoaste standardele inalte pe care le aplicam in permanenta in dezvoltarea anvelopelor noastre in ceea ce priveste performanta, siguranta si eficienta, ceea ce, desigur, se poate vedea si in designul acestora,“ explica Constantin Batsch, Vicepresedinte al Regiunii de Afaceri in Anvelope pentru Camioane EMEA.
Produsele premiate au primit emblema iF Design recunoscuta la nivel international, in cadrul ceremoniei oficiale de premiere, desfasurate la sfarsitul lui februarie 2016 la BMW Welt in München. Ca parte a premiului, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 va fi, de asemenea, expusa la expozitia iF Design din Hamburg.

Alte avantaje Conti Hybrid HT3
Conti Hybrid HT3 445/45 R 19,5 se caracterizeaza printr-o capacitate de sarcina mare, o durata de viata excelenta si un diametru redus.
Cu o sarcina pe punte de 9 tone, profilul anvelopei pentru camioane permite cea mai buna utilizare a inaltimii sarcinii interne de 3 metri, atunci cand este utilizata la semiremorcile „mega liner“. Conturul optimizat al anvelopei si distribuirea echilibrata a sarcinii au ca rezultat un model uniform de uzura a anvelopei pentru camioane si contribuie la o durata de serviciu mare.
Multumita unei reducere de 15 procente a rezistentei la rulare in comparatie cu modelele anterioare, Conti Hybrid HT3 445/45 R 19 se califica pentru eticheta UE „B“ in categoria eficientei consumului de combustibil. Acest lucru inseamna ca anvelopa pentru camioane reduce consumul de combustibil atat la transporturi regionale, cat si pe distante mari.

Articole similare