Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua MAN TGX EfficientLine 2 intra in flota Cartrans

Cartrans a achizitionat, la jumatatea lui aprilie, prin intermediul MHS Truck & Bus Group, noua autocamioane MAN TGX EfficientLine 2, pe care le-a ridicat direct de la Truck Forum, din München.
Colaborarea dintre transportatorul ploiestean si MHS Truck & Bus Group a inceput in 2011, iar aceasta livrare s-a facut beneficiind de un pachet foarte interesant de servicii la un raport calitate-pret deosebit, asa cum subliniaza reprezentantii celor doua companii.
 

„Oferta a fost foarte atragatoare din toate punctele de vedere. Niciodata nu ne uitam doar la pretul de achizitie, intrucat nici noi nu ne promovam in fata clientilor cu serviciul de transport cel mai ieftin, ci luptam sa oferim un produs de calitate premium la un pret corect. Asa am simtit ca a fost si oferta MHS Truck & Bus Group”, a declarat Decebal Popescu, CEO Cartrans.
In opinia acestuia, cele noua autocamioane MAN sunt echipate pentru a garanta eficienta, confortul si siguranta in exploatare. Ele au cea mai mare cabina din gama producatorului german si includ toate sistemele de siguranta disponibile pe camioanele acestuia, plus sistem de navigatie si clima in stationare, atat de importanta pe perioada verii, asa cum a punctat Milos Vujanovic, CEO MHS Truck & Bus Group.
Avand in vedere faptul ca se incearca o regandire a marcii, ca o noutate, Cartrans a optat de aceasta data pentru camioane de culoare alba. O alta noutate in activitatea companiei ploiestene o constituie infiintarea unei firme in Germania, Cartrans Logistik GmbH.
Reamintim ca operatorul de transport lucreaza mai ales in Comunitate si ca ponderea principala in activitatea sa o reprezinta serviciile pentru industria automotive, in regim just-in-time, acolo unde fiabilitatea vehiculelor este extrem de importanta.

Articole similare