Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„Leasing usor de inteles“ de la Raiffeisen Leasing

Leasingul explicat mai simplu ca oricand. Atat de simplu, incat poate fi inteles si de copiii in varsta de 5 ani.

La nivelul Raiffeisen Leasing comunicarea este una simpla si sincera. Ne dorim ca fiecare client sa inteleaga ce inseamna finantarea in leasing si cand le este utila, cu accent pe transparenta si claritatea costurilor si a tuturor caracteristicilor specifice acestui produs.
 

A fost o provocare pentru noi sa ne gandim cum putem vorbi despre transparenta si cum o putem sustine fara a ne inscrie intr-un stereotip in care doar sa peroram acest principiu, fara a-l putea demonstra prin fapte concrete.

Am realizat o serie de trei filmulete sub forma unui experiment, prin care am dorit sa evidentiem faptul ca esenta leasingului este simpla si daca este explicata corect si sincer poate fi inteleasa si de un copil de 5 ani.

Desigur, copiii nu au incetat sa ne surprinda. Va invitam sa descoperiti o perspectiva mai mult decat sincera si deschisa asupra leasingului, cu replici spumoase si explicatii dintre cele mai haioase din partea copiilor.

Va invitam sa urmariti filmuletele pe: www.raiffeisen-leasing.ro

Canalul nostru de Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCDfz237YEw6UBWQYaDuELww

Facebook:
https://www.facebook.com/
RaiffeisenLeasingRomania
Leasing pentru IMM:
Pentru IMM-uri leasingul este formula de finantare cea mai buna, pentru ca nu presupune garantii, iar timpul de aprobare este mai mic decat in cazul creditelor bancare. Pentru o companie mica la inceput de drum aceste avantaje inseamna foarte mult. Cu timpul, odata cu cresterea businessului, IMM-urile pot migra catre finantarea oferita de banci. Leasingul este un «entry gate» (n.r. poarta de intrare – n.red.) pentru IMM-uri catre finantarea bancara“.

Articole similare