Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ekol opereaza un tren de la Budapesta spre China

Ekol Logistics duce la indeplinire strategia de a dezvolta mai multe conexiuni intermodale. In acord cu acest obiectiv, Ekol a deschis un nou serviciu feroviar intre China si Ungaria.
Primul tren „test“, care a plecat la inceputul lui aprilie, a parcurs 9.300 km prin Kazahstan, Rusia, Belarus, Polonia si Slovacia si a ajuns in Budapesta, Ungaria. Intreaga calatorie dureaza 17 zile si este cu aproape 30 de zile mai scurta decat acelasi traseu organizat pe mare si pe calea ferata, ceea ce reprezinta o diferenta semnificativa.
 

Trenurile saptamanale au plecat la sfarsitul lui aprilie de la Yiwu catre Budapesta. Ekol planuieste noi rute directe care vor lega Budapesta de alte orase din China. Compania intentioneaza sa stabileasca opt legaturi de tren din China catre Europa, nu numai catre Budapesta, ci si catre alte orase.
Ekol furnizeaza servicii de la opt terminale feroviare chinezesti, prin intermediul celor patru hub-uri proprii din Europa.
Compania organizeaza aceste transporturi pe teritoriul UE cu ajutorul serviciilor Deutsche Bahn (DB) si Mahart Container Centre (MCC), …

Articole similare

Ad