Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi portiuni de drum cu taxa in Polonia si Germania

De la 1 octombrie reteaua de drumuri taxabile din Polonia a fost majorata cu 150 km (82 km de autostrada si 68 km de drumuri express), iar harta noului sistem ViaToll o puteti vizualiza pe http://tsg-euroshell.ro/wp-content/uploads/harta-Viatoll-Polonia-de-la-1-octombrie-2016.png.
Clientii Shell pot achita taxa de drum din Polonia prin intermediul dispozitivelor ViaToll, care vor fi atasate cardurilor, iar contravaloarea aferenta taxelor de drum se va achita pe factura Shell.
 

Si Germania intentioneaza sa introduca de la 1 iulie 2018 noi portiuni de drum cu taxa pentru camioane, guvernul federal propunandu-si astfel sa imbunatateasca finantarea autostrazilor si drumurilor express si sa ofere o infrastructura moderna, sigura si eficienta. In acest sens, Ministerul Federal German al Transporturilor si Infrastructurii Digitale (BMVI) a contactat Toll Collect pentru a incepe pregatirile tehnice. In prezent sunt supusi taxarii 15.000 de kilometri de autostrada si drumuri express si odata cu extinderea planificata sistemul va creste cu aproximativ 40.000 km.

Articole similare