Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noile tendinte din logistica impun extinderea gamei de produse

Schmitz ofera din aprilie caroseriile V.KO VAN BODIES pentru vehicule comerciale usoare, de 3,5-6 t, pentru livrari in mediul urban, care ii vor intregi oferta de produse ce includea pana acum modele pentru distributie pe distante medii si transport pe distante mari. Decizia de a-si extinde portofoliul are la baza in primul rand cresterea volumelor de vanzari online, care ridica noi provocari in fata furnizorilor de servicii logistice pentru produse alimentare si nu numai. In plus, cerintele „Logisticii de pe ultima mila“ sunt si vor ramane transportul combinat de loturi de marfa, planificarea eficienta a rutelor, mai ales in zonele urbane, si atingerea unor costuri optime de transport sau distributie.
 

Noua gama V.KO VAN BODIES este disponibila sub forma de kituri (cu cel mult sapte module prefabricate) sau de boxuri gata de asamblare, iar primul model disponibil este kitul V.KO DRY, a carui lungime depinde de ampatamentul sasiului si care are latime de 2.100 sau 2.200 mm si inaltime de 2.100-2.300 mm.
Kiturile sunt realizate din panouri sandwich noi, din fibra de sticla GRP, produse in fabrica Schmitz din Berlin (conceputa pentru a atinge, pe termen mediu, o capacitate de 7.500 de unitati/an), care au in centru spuma poliuretanica si sunt robuste, dar usoare, avand grosimea de numai 20 mm. Acoperisul transparent (care asigura iluminarea uniforma in interior pe timpul zilei) si cele doua usi spate fac parte din dotarea standard.
Operarea se face usor si in siguranta, iar scara de acces poate fi integrata optional din fabrica in partea din spate a caroseriei.
Peretii prefabricati au profile din aluminiu de inalta calitate pentru colturi, includ toate componentele necesare unei asamblari usoare si sunt disponibili in diverse nuante de alb, luminile de pozitie din fata si spate si a treia lumina de frana sunt integrate in profil si protejate astfel foarte bine, iar o lumina LED cu senzor de miscare este montata in spatiul de marfa, pentru a facilita operatiunile pe timp de noapte.
Pentru asamblarea modulelor se foloseste un adeziv industrial special, testat, care garanteaza durabilitate, consolele premontate din fabrica sunt prefabricate exact pentru sasiul respectiv, iar modulele sunt imbinate in profile dezvoltate special, pentru a absorbi optim fortele. Podeaua are o greutate proprie buna si poate fi incarcata pe intreaga ei suprafata, iar metodele inovative de constructie ofera o capacitate suplimentara de incarcare de peste 1 t, in functie de echipamente si de configuratie, si asigura astfel …

Articole similare