Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cifra de afaceri mai mare pentru Hödlmayr Romania si o noua extindere de flota

Compania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 36 de milioane de euro, cu 10% mai mare decat in 2015. Filiala din tara noastra are mai mult de 200 de angajati si o flota formata din 100 de transportoare de vehicule speciale si patru garnituri feroviare complete, iar la sediul din Bascov dispune de o capacitate de depozitare de circa 3.400 de autovehicule, alaturi de spatii tehnice pentru lucrari de service, care permit asigurarea si imbunatatirea calitatii.
 

La cresterea din 2016 au contribuit, asa cum puncteaza directorul general Hödlmayr Romania, Tamer Sen, cresterea economica accelerata si cresterea puterii de cumparare, dar si „preocuparea noastra sustinuta pentru satisfacerea nevoilor clientilor si serviciile pe care le-am oferit“.
In afara de transportul de masini noi, in Romania se transporta si masini rulate, intr-un raport de unu la trei, in total fiind vorba de aproximativ 400.000 de unitati/an. In plus, firma este si „Releasing Agent“ pentru producatori premium – expeditor cu preluare, responsabil cu …

Articole similare