Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Int. Transporte Popovici mai cumpara 101 MAN

Operatorul de transport din Sfantu Gheorghe a lucrat constant cu MAN in cei 20 de ani de activitate „si suntem multumiti nu numai de calitatea produselor, ci si de serviciile lor“, asa cum arata directorul general Sarolta Bara, astfel ca anul trecut a decis sa mai achizitioneze de la MHS Truck & Bus 101 autotractoare, cu finantare – credit extern si leasing operational – MAN Finance oferita de Porsche Finance Group Romania, dar si cu contract de service si clauza de buy back.
 

Achizitia s-a facut pentru inlocuirea unor camioane mai vechi, EEV, astfel incat costurile de operare sa fie mai mici – iar dupa primele luni de activitate se remarca intr-adevar o diferenta de consum de 1,5% in favoarea noilor modele.

Decizia de achizitie a fost luata in 2015, iar discutiile si negocierile au continuat in 2016, primul lot fiind livrat in iulie 2016, iar ultimul, in februarie 2017. Inainte de asta, cea mai recenta achizitie avusese loc in 2015: 20 de autotractoare DAF Euro 6. Iar urmatoarea va fi, cel mai probabil, la finalul anului viitor.
Cele 101 camioane cumparate recent sunt MAN TGX 18.480 4×2 BLS cu cabina XL cu aer conditionat, frigider, sistem de navigatie, special configurata pentru soferii de transport pe distante lungi, cu motor D26 cu un cuplu de 2.500 Nm, si echipate cu …

Articole similare