Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Socar: Inovatie si dedicare

SOCAR practica servicii inovative, dedicate consumatorilor romani de carburant.
In activitatea sa, societatea a consolidat relatii de colaborare cu parteneri de renume a caror incredere a fost castigata atat prin calitatea produselor SOCAR, recunoscute international, cat si prin dedicatia personalului de a fi aproape de nevoile clientilor.
 

CafeNar este un spatiu dedicat comercializarii diferitelor produse, printre ele numarandu-se si cele traditionale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip si sucul de rodie. Clientii pot achizitiona si alte produse alimentare, produse proaspete de patiserie si fast-food sau accesorii pentru masina, precum si roviniete. Tabletele conectate la internet sau Info chioscurile vin in ajutorul persoanelor care au nevoie rapida de informatii sau diverse detalii legate de trafic. De asemenea, soferii pot plati facturi, utilitati, reincarcari, roviniete, taxa pod Fetesti etc. Mai mult, unele benzinarii SOCAR au in dotare si o statie de reincarcare a masinilor electrice.
Misiunea SOCAR este de a fi aproape de toti cei care doresc sa-si alimenteze in siguranta autovehiculele. Benzinariile SOCAR comercializeaza carburanti care respecta toate normele europene in domeniu. In acest moment, SOCAR detine 38 statii de alimentare in urmatoarele judete din Romania: Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Bihor, Bistrita, Buzau, Bacau, Vrancea, Timis, Ilfov, Cluj, Valcea, Arad, Sibiu, Brasov si Bucuresti.
Despre companie
SOCAR este compania petroliera de gaze naturale detinuta de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), fiind renumita la nivel mondial pentru activitatea sa de productie de petrol si gaze naturale. Din anul 2011, compania s-a implicat in Romania prin SOCAR Petroleum S.A. si prin crearea si consolidarea unei retele de benzinarii la nivel national. Astfel, compania a devenit unul dintre jucatorii importanti pe piata distributiei de carburanti din Romania. Pana in prezent, investitiile companiei SOCAR in economia romaneasca au creat aproximativ 500 de locuri de munca.

Articole similare