Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Piata libera, mediu concurential corect, bani europeni pentru investitii

Dupa o succesiune de ministri care si-au predat stafeta de la unul la altul in ultimul an, la conducerea Ministerului Transporturilor a fost numit Lucian Sova, fost ministru al Comunicatiilor, avand o experienta de peste 20 de ani in trasporturile din Romania. Noul ministru al Transporturilor este decis sa continue opozitia fata de masurile protectioniste pe care doresc sa le impuna statele vest-europene, insa le cere carausilor romani sa creasca tarifele de transport, pentru a nu mai fi acuzati de dumping social. Revitalizarea RO-LA cu bani europeni pentru subventii este solutia indentificata pentru rezolvarea temporara a problemei infrastructurii rutiere, iar la transportul de calatori se va juca la interjudetean cartea „pietei libere“.
 

Tranzit: Care este pozitia Ministerului Transporturilor (MT) privind proiectul de modificare a Pachetului Rutier si a directivei detasarii transnationale? Ce veti face in perioada urmatoare pentru a-i sustine pe operatorii de transport romani care opereaza in Comunitate?
Ministrul Transporturilor:
Ii vom sustine in tot ceea ce este legitim, raportat la reglementarile care au guvernat acest domeniu la momentul in care Romania a intrat pe piata europeana de transport.

Articole similare