Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF prezinta editia aniversara 90 de ani a XF

DAF a lansat o editie limitata (doar 250 de vehicule) a modelului XF Super Space Cab cu motor MX-13 de 530 CP dedicata aniversarii a 90 de ani de existenta.
Editia aniversara este disponibila in versiunea autotractor 4×2 pentru Europa si 6×2 pentru Marea Britanie si Irlanda. Fiecare vehicul a primit un numar unic, vizibil atat in finisajul decorativ din interiorul cabinei, cat si in panoul cu sigla DAF, care poate fi vazut atunci cand portiera este deschisa.
 

Editia limitata a „International Truck of the Year 2018“ este disponibila in trei culori metalice speciale: negru aniversar, rosu „Flamme“ si albastru de Jamaica. Culoarea aleasa se regaseste si pe marginile grilei frontale. Pentru a conferi exteriorului un look si mai personalizat, prima sigla DAF, lucrata manual, a fost adaugata pe panoul dintre grila si parbriz. Sigla apare de altfel si in spatele cabinei.
Printre echipari se numara optiuni de prima clasa, ce subliniaza caracterul exclusivist: cabina Super SpaceCab cu perne de aer, faruri si lumini spate cu LED, proiectoare de plafon tip Skylight, proiectoare de ceata si de viraj, deflectoare laterale, fuste laterale si roti Alcoa din aluminiu. La interior se adauga linia Exclusive, cu volan si cotiere din piele, sistem de climatizare cabina, unitate de aer conditionat pe acoperis, unitate radio/navigatie Kenwood DAB, sistem TruckPhone, frigider, cuptor cu microunde, saltea Xtra Comfort pe patul de jos, sistem de siguranta DAF Night Lock.

Articole similare