Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Euro Service asigura preturi speciale la statii de carburanti selectate

Sub sloganul „you drive, we care”, DKV Euro Service ofera un pachet complet de servicii si asistenta pentru clientii sai, astfel incat soferii sa nu mai aiba decat grija condusului. Astfel, in cadrul retelei extinse de peste 61.000 de statii de carburanti – cea mai mare din Europa oferita de un furnizor independent – DKV Euro Service pune la dispozitia clientilor o serie de statii de alimentare cu tarife speciale.
 

Cele mai apropiate sunt statiile BOTTOM UP din Ungaria, pozitionate strategic pentru transportatori, fie la iesirea din Romania, fie la intrarea in Croatia, Slovenia sau Austria, in functie de ruta folosita spre Europa de Vest. Clientii care apeleaza la astfel de statii beneficiaza de tarife de alimentare mai mici, exclusiv negociate de DKV in avantajul lor. In aproiere de frontiera cu Romania, clientii pot beneficia de preturi mai mici la punctul de alimentare din raza localitatii Maroslele, cei care se indreapta spre Croatia au tarife scazute la statia din zona Becsehely, iar cei care folosesc rute spre Austria au la dispozitie statiile BOTTOM UP de la Mosonmagyarovar.
O alta facilitate oferita clientilor este data de punctele de alimentare DKV List price din Germania, piata recunoscuta pentru variatia pretului carburantului la statie chiar si pe parcursul aceleiasi zile. Pentru a asigura flexibilitate si predictibilitate si pentru a le oferi clientilor posibilitatea sa-si planifice eficient traseul de alimentare pentru camioanele operate, DKV asigura un pret constant pe tot parcursul zilei la cele aproape 500 de statii de acest tip, raspandite pe intreg teritoriul Germaniei. Preturile actualizate sunt disponibile pe site-ul www.dkv-euroservice.com/ro. Statiile DKV List price sunt pozitionate pe rutele importante de tranzit si in parcurile de camioane si sunt statii speciale pentru autovehiculele de mare tonaj, deschise non-stop si cu optiune de alimentare cu AdBlue direct de la pompa. Totodata, statiile sunt disponibile in planificatorul DKV Maps, pentru a putea fi incluse direct in rutele planificate de transportatori.
Astfel, clientii DKV au multiple optiuni pentru a-si planifica rutele optime cu doar cateva click-uri si pentru a reduce costurile oricand doresc.

Articole similare