Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste un secol de traditie

Kässbohrer este unul dintre cele mai vechi nume din istoria remorcilor europene. Infiintata de Karl Kässbohrer in 1893 in Ulm, Germania, compania producea deja in 1907 primul autovehicul, continuand cu productia de remorci 4×2.
Dupa ce a inceput sa produca cisterne, in 1931 Kässbohrer a aplicat pentru doua patente – sistemul de cuplare a semiremorcii, care a dus la aparitia semiremorcilor cu trei axe si a schimbat cu siguranta istoria transporturilor – si primul „Low-bed” de 12 t. Au urmat cisternele pentru produse chimice lichide si trailerele agabaritice (primul vehicul de 40 t capacitate a fost produs deja in 1938). Iar in octombrie 1953 a lansat prima semiremorca-siloz cu sistem de basculare hidraulic.
 

Din 2002, Kässbohrer a fost preluat de producatorul turc Tirsan si de atunci motto-ul companiei este Enginuity, derivat din „engineering” si „ingenuity”. Iar pastrarea traditiei in inovare si dezvoltare de produse originale este demonstrata de cele doua premii „Trailer Innovation” castigate in ultimii ani.

Articole similare