Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Al 1.000-lea T livrat in Romania ajunge la 95 Arion SRL

La sfarsitul lui septembrie a avut loc la fabrica Renault Trucks din Bourg-en-Bresse (Franta) ceremonia de livrare a celui de-al 1.000-lea camion din seria T vandut in Romania. Acesta ii apartine firmei 95 Arion SRL, care mai are in flota un model similar, achizitionat cu sase luni mai devreme, si la care proprietarul firmei, Florian Cucu, apreciaza mai ales consumul cu circa 2 l/100 km mai mic decat al altor camioane din flota, pe acelasi traseu, echiparile standard generoase si confortul oferit soferilor.
 

Primul camion Renault Trucks care a intrat in flota 95 Arion a fost comandat la finalul anului trecut si livrat la inceputul lui 2018, iar performantele dupa sase luni de exploatare si 100.000 km, realizati in echipaj de doi soferi, l-au convins pe Florian Cucu sa mai comande unul, identic, care s-a dovedit a fi camionul cu numarul 1.000 din seria T vandut in Romania.
Vehiculul cu motor de 460 CP si cabina Sleeper Cab are un consum mediu „bun spre foarte bun“, de 24,5 l/100 km cu o incarcatura medie de 10-12 t, si este folosit pentru curse tur-retur spre Germania, cu lungime de 2.200 km/sens, traseu pe care alte modele din flota firmei consuma cu 2 l/100 km mai mult. Si, pentru ca in sase luni de exploatare, timp suficient pentru a-ti face o parere despre performantele unui vehicul greu, consumul nu a avut fluctuatii si nici nu au aparut probleme tehnice, lui i s-a adaugat un model similar, iar transportatorul, care intentioneaza sa mai cumpere 5-10 camioane in 2019, continua sa ia in calcul seria T de la Renault Trucks. Mai ales ca si soferii sunt multumiti de confortul oferit si de echiparea standard bogata.

Articole similare