Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai multi examinatori, servicii mai rapide

2018 a fost un an dificil pentru serviciile publice de evidenta populatiei, circa un sfert din cetatenii tarii trecandu-le pragul pentru diferite operatiuni (4,8 milioane). Potrivit lui Florin Catana, seful DRPCIV, anul trecut au fost ocupate prin concurs sau transfer 137 de posturi, iar pana la jumatatea acestui an vor fi ocupate si celelalte 65 de posturi vacante.

Una dintre problemele majore acuzate de cetateni era asteptarea prelungita pentru examinare in vedere obtinerii permisului de conducere. In trecut se astepta si pana la 60 de zile, insa termenul s-a redus potrivit declaratiilor sefului DRPCIV. In ceea ce priveste inmatricularea prin programare online, media de asteptare era de 12 zile la nivelul lui septembrie, ajungand la doar sapte in momentul de fata.
Avand in vedere numeroasele solicitari ale cetatenilor care au domiciliul sau resedinta in judetul Ilfov privind imbunatatirea conditiilor de sustinere a probei practice a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, incepand din a doua jumatate a lui februarie, prin Ordinul Prefectului judetului Ilfov, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Ilfov a stabilit noi locuri de examinare pe raza sectoarelor 3 si 4 ale Municipiului Bucuresti.

Articole similare