Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Calitate premium a marcii, cu un partener autentic

Folosirea echipamentelor originale va da intotdeauna rezultate in ceea ce priveste intretinerea motoarelor, atat furnizorii de service, cat si utilizatorii vehiculelor avand increderea ca acestea stau la baza performantei impecabile a motorului, precum si a longevitatii si functionarii sale fiabile. Gama cuprinzatoare a filtrelor de aer, ulei sau combustibil oferite de Hengst pe piata independenta a pieselor de schimb acopera toate modelele de autoturisme, camioane si utilaje folosite in agricultura si constructii, iar filtrele concepute pentru piata producatorilor de echipamente originale (OEM) sunt adoptate in gama de produse a pieselor de schimb, cu un design si o constructie identice.


Datorita colaborarii stranse cu AD Auto Total, care dispune de o retea de distributie nationala ce cuprinde aproximativ 80 de sucursale, filtrele Hengst de ulei, aer, combustibil si de habitaclu pentru autoturisme si vehicule comerciale sunt acum disponibile si pe piata romaneasca. „Dealerii calificati de service si magazinele de reparatii bine puse la punct stiu exact care furnizor ofera piesele de cea mai buna calitate“, explica Oliver Nabrotzky, director de grup pentru sectorul IAM (Independent Aftermarket). Alegerea solutiei aparent „ieftine“ se dovedeste la final adesea costisitoare, pentru ca atunci cand filtrul nu functioneaza la 100% din capacitate sau nu se potriveste corespunzator duce la deteriorari sau cheltuieli suplimentare de service si reparatii. Insa utilizatorii de vehicule care acorda importanta timpilor minimi de asteptare si fiabilitatii superioare au ajuns sa aprecieze avantajele pe care le ofera calitatea pieselor de schimb originale. Niciun alt produs nu rivalizeaza cu filtrele de calitate atunci cand vine vorba de fiabilitate.

Fiabilitate operationala de varf
Furnizarea de echipamente originale si piata pieselor de schimb sunt doua domenii inseparabile. Motoarele nu vor oferi cea mai buna fiabilitate operationala posibila decat daca fiecare filtru este inlocuit in mod regulat. Inlocuirile regulate ale filtrelor vor prelungi durata de viata a motorului, minimizand uzura si asigurand intotdeauna functionarea motorului la parametri de varf. Dimpotriva, inlocuirile necorespunzatoare ale filtrelor sau utilizarea unor filtre inadecvate vor reduce drastic durata de viata a unui motor. Insa cei afectati de performanta redusa a unui motor rareori cunosc adevaratele cauze ale uzurii premature a motorului pe care o intampina. Intretinerea adecvata si utilizarea filtrelor de calitate originala sunt esentiale insa pentru atingerea unei durate de viata mai lungi a motorului si pentru reducerea riscurilor de defectiuni neprevazute.

Atentia la calitate da rezultate intotdeauna
Intrucat diferentele de calitate nu sunt adesea vizibile din exterior, clientii ar trebui sa se orienteze doar catre filtrele si insertiile de filtrare care garanteaza o calitate impecabila, respectiv provenite de la un producator care ofera acelasi produs industriei ca furnizor OEM, si care, adesea, isi dezvolta filtrele in colaborare cu producatorii de automobile si motoare.
Hengst este furnizor pentru un numar mare de constructori de autoturisme, vehicule utilitare si utilaje folosite in agricultura si constructii, precum Audi, Bentley, BMW, Bugatti, DAF, DC, Deutz, EvoBus, Hyundai, Kia, MAN, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Scania, Sinotruk, Volvo, VW si Weichai. Selectia de produse oferita de Hengst cuprinde un total de 2.600 de filtre, inclusiv pentru sectorul maritim.

Articole similare