Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Uber revolutioneaza transportul

Uber a revolutionat transportul din intreaga lume prin eficientizarea curselor si prin solutiile practice la aglomeratia de pe sosele. Compania testeaza deja nu numai vehiculele autonome, ci si mici aparate de zbor care sa poata trece peste cozile de pe autostrazi si care transporta deocamdata pana la patru pasageri fiecare.
 

Cu ocazia conferintei de logistica organizate anul trecut de P3 la Praga, Roland Werner, head of Government Affairs Uber, a prezentat acest sistem revolutionar de transport de pasageri si de marfa. In lume exista peste 1,2 miliarde de vehicule care aproape mereu stau parcate, deci ocupa inutil spatii, iar celelalte sunt folosite, in general, doar de 1-2 persoane, asa ca s-a ajuns la aglomeratie pe sosele in multe orase din Europa.
Fondat in urma cu aproape sapte ani, Uber a venit cu solutii pentru eficientizarea transportului, printre care o aplicatie ce ajuta pasagerii sa usureze procedura de comanda, sa isi aleaga cu ce masina si sofer vor merge si care sunt aprecierile pe care acest sofer le-a primit de la alti pasageri. In plus, clientii pot imparti masina cu oricine doresc, pot acorda aprecieri soferului, dar si acesta la randul lui poate acorda note consumatorului.

Articole similare

Ad