Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cardul OMV: Europa la picioarele tale

Cand vine vorba despre cardurile de carburanti, preturile preferentiale sunt importante, dar nu sunt totul. Pasul spre liga mare al unui business de transport se face adesea in functie de pachetul de servicii adaugate de pe cardurile de carburanti, de calitatea carburantilor folositi si de reputatia furnizorilor. Intr-un climat de concurenta acerba intre transportatori, OMV dialogheaza permanent cu partenerii care transporta marfuri si incearca sa le vina in intampinare cu servicii integrate, digitalizarea proceselor, preturi competitive si o retea de peste 2.000 de statii proprii si 20.000 de statii partenere ROUTEX pe tot intinsul Europei.


Cardul OMV reprezinta garantia ca, indiferent de pret ori de reducerea obtinuta, calitatea pe care clientii o primesc este una constanta, solida si previzibila. Compania pune la dispozitia clientilor un serviciu de call center deschis 24/7, o gama de carburanti OMV MaxxMotion – care prelungesc durata de viata a vehiculelor si protejeaza in acelasi timp mediul inconjurator – si o echipa de vanzari profesionista, disponibila in orice colt al tarii.
In afara statiilor proprii din tara si Europa, clientii OMV Card pot alimenta la oricare din statiile din alianta internationala Routex. In acest parteneriat intra cei mai mari jucatori cu statii proprii din Europa: OMV, Total, Aral, BP, Eni (Agip), Circle K. In total, reteaua Routex numara peste 20.000 de statii partenere in toata Europa.
Cardul OMV vine la pachet cu o serie de servicii care adauga valoare si fac din acest card un mic univers de beneficii. Ne concentram foarte mult si pe degrevarea clientilor nostri de sarcini repetitive sau birocratice pentru a le lasa mai mult timp pentru decizii importante de business.
Recuperare TVA
Pentru serviciile de recuperare TVA pe care le oferim clientilor, in afara de firma FDE din Danemarca cu care avem o colaborare de lunga durata, OMV a deschis recent o colaborare cu un nou partener, EBV, din Lituania. Aceasta noua colaborare se traduce prin comisioane extrem de competitive care inseamna, de fapt, economii importante pentru clientii cardului OMV. In afara de serviciile standard, EVB pune la dispozitia clientilor OMV si o solutie de rambursare rapida (2-5 zile) a TVA-ului.

Recuperare acciza carburanti
In unele tari, in afara de TVA, transportatorii pot recupera si acciza de la carburant. Partenerii OMV in recuperare TVA se ocupa si cu recuperari de accize, gestionand in mod profesionist relatia birocratica avuta cu fiecare entitate statala din Europa.

Taxe de drum
OMV propune o solutie uniforma de plata a tuturor taxelor de drum de pe tot intinsul Europei. Ea se numeste OMV Smart Toll, iar acest nou sistem bazat pe tehnoogia EETS echivaleaza cu o revolutie pentru orice companie de transport. Tehnologia este de ultima generatie, plata se face o singura data, cu cardul OMV, se castiga bani si timp, iar acoperirea in Europa este optima pentru transportatorii romani.
In plus fata de cele deja expuse, cardul OMV ofera patronilor si managerilor de flote acces la sistemul de management al cheltuielilor si al consumului de carburant numit OMV Fleet Online Service. Intr-un singur loc, accesibil 24/7, de oriunde din lume, se pot face ajustari si modificari importante in contul de client, se urmareste si se gestioneaza extrem de simplu intreaga activitate a flotei.

„Eforturile OMV de a satisface clientii care transporta international marfuri s-au multiplicat in ultima vreme. Incercam sa transformam cardul OMV intr-un mic univers in interiorul caruia clientii nostri se simt protejati si relaxati, folosesc un carburant de calitate si scapa de birocratie. La fel cum alimentarea intr-o statie OMV este o experienta in sine, serviciile asociate cardului OMV sunt gandite sa se transforme intr-o experienta completa, care acopera toate nevoile unui transportator modern.”
Ion Mihai, International Key Account Manager OMV Card.

Avantajele sistemului OMV Fleet Online Service
• Blochezi/deblochezi cardul la orice ora
• Modifici intuitiv cotele de carburant pentru fiecare card din flota
• Ai informati in timp real despre consum, alimentari, sold, limita de credit si altele
• Verifici tranzactiile efectuate si elimini posibilitatea de frauda
• Consulti si descarci facturi si generezi rapoarte
• Primesti notificari prin email

Articole similare