Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Durata de imobilizare a camioanelor se reduce semnificativ

Renault Trucks a lansat la finalul lui 2019, in cadrul expozitiei Solutrans din Franta, dupa un an de teste in conditii reale in Franta si Cehia, noul contract de intretinere si reparatii predictive Start & Drive Excellence Predict, disponibil pe toata durata de utilizare a camioanelor, pentru a le garanta o disponibilitate si o performanta in exploatare cat mai ridicata. Noul serviciu este propus in 12 tari, printre care si Romania, in 2019 existand in Europa circa 10.000 de vehicule acoperite de un astfel de contract, dintre care aproximativ 165 la noi in tara. Iar pana la sfarsitul lui 2020 se doreste ca numarul lor sa fie cu cel putin 50% mai mare.


Contractele de service Start & Drive Excellence Predict cuprind toate operatiunile de intretinere si reparatii, si in prezent sunt disponibile pentru gamele Renault Trucks T si T High. Serviciul Predict va fi disponibil si pentru modelele C si K in cursul acestui an.
Alaturi de Excellence, oferta de contracte de service mai include Start & Drive Reference, Start & Drive Performance si, pentru camioane de peste cinci ani vechime, Endurance. Acesta din urma a fost lansat in Romania in a doua jumatate a anului trecut, iar de atunci sunt deja active peste 30 de contracte si, asa cum declara Bogdan Dragoi, Director Aftersales pentru Europa de Est (Ungaria, Romania, Bulgaria si Ucraina) in cadrul Renault Trucks, Endurance va fi promovat si in 2020, deoarece „vrem sa oferim in continuare servicii dedicate vehiculelor mai vechi de cinci ani, in cazul carora costurile operationale necesita o supraveghere atenta“.

Articole similare