Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN Importer of the year 2019 in Europa de Sud-Est

In conditiile unei piete de vehicule grele noi care a scazut cu 8% fata de 2018, MHS Truck & Bus a si-a crescut cota cu 0,8%. In total s-au vandut 1.270 de camioane si autobuze noi si rulate, cele mai solicitate modele fiind camioanele de constructii si specializate. Distribuitorul MAN in Romania a inregistrat si o crestere a numarului de intrari in service cu 13,2%, numarul contractelor de service fiind de doua ori mai mare. Rezultatele excelente i-au adus MHS Truck & Bus premiul de importator al anului acordat de MAN Truck & Bus SE (sud-estul Europei), respectiv Locul I la nivel national in topul firmelor din domeniul sau de activitate. Compania va avea un an plin in continuare, marcat de lansarea internationala a noii generatii de camioane grele MAN si de includerea in oferta nationala a modelului TGE, produs pe platforma VW Crafter.


La nivelul intregului grup, Automobile Bavaria si MHS Truck & Bus au raportat o cifra de afaceri de 415 milioane de euro, in crestere cu 12,4% fata de 2018. Doar in Romania MHS Holding a vandut 4.693 de unitati, automobile noi si rulate vandute prin reteaua de dealeri Automobile Bavaria, precum si camioane si autobuze vandute prin MHS Truck & Bus.
Pe piata vehiculelor de constructii si specializate grele noi, MHS Truck & Bus a inregistrat o cota de 26%, adjudecandu-si astfel pozitia de lider. Cele mai solicitate modele in 2019 au fost MAN TGX 18 t 4×2 (autotractor), MAN TGS 41 t 8×4 (autobasculanta) si MAN TGS 35 t 8×4 (autobetoniera). MHS Truck & Bus Group a livrat si cateva flote in 2019: una de peste 30 de camioane si doua de peste 20 de camioane pe segmentul de transport international si una de peste 30 de camioane pe segmentul de distributie. Transportul de pasageri a fost mai slab reprezentat in 2019, MHS livrand doar sapte unitati catre clientii sai.

Articole similare