Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Confort, siguranta si productivitate

Volvo Trucks a organizat luna trecuta unul dintre cele mai importante evenimente din intreaga sa istorie, lansand patru noi modele – FM, FMX, FH si FH16 – care reprezinta circa 70% din vanzarile companiei la nivel global. Adica o investitie enorma, menita sa ofere solutii pentru una dintre cele mai importante preocupari din ultimii ani ale transportatorilor, aceea de a gasi si de a pastra soferii buni, sporindu-si in acelasi timp productivitatea si contribuind la cresterea sigurantei in trafic. Noile modele pot fi comandate de la finalul acestui an, iar livrarile incep in 2021. 
 
Printre caracteristicile cele mai importante ale tuturor celor patru modele noi se mai numara vizibilitatea sporita, ergonomia, nivelul redus de zgomot si manevrabilitatea, in timp ce exteriorul a fost modernizat si are un design mai atractiv.
 
Vizibilitate mai mare si paleta bogata de sisteme de asistenta
Noile FH si FH16 (cel mai puternic camion din lume, dedicat activitatilor de transport foarte solicitante, pe distante lungi) au un aspect mai indraznet, conferit de farurile in forma de V mutate spre exterior, pentru a corespunde liniei usilor cabinei, si de lampile de semnalizare mutate pe portiera, pentru aerodinamica imbunatatita. Stergatoarele sunt mai subtiri si modernizate, iar sigla, la cererea clientilor, este acum dubla ca marime.

Articole similare