Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ExpoTranzit, un nou proiect al revistei Tranzit

In 2016 revista Tranzit aniverseaza 15 ani de la infiintare si vrem sa sarbatorim impreuna cu intreaga piata de transport si logistica, in cadrul primului targ de transport si logistica organizat dupa alte reguli decat evenimentele traditionale de gen.
La aproape 13 ani de la primele expo-conferinte Tranzit, la care multi dintre cititorii nostri ne-au fost alaturi la Sala Palatului din Bucuresti, si dupa noua ani de conferinte anuale in Bucuresti sau Brasov, Sibiu, Timisoara, Targu-Mures, Cluj, Bacau, Piatra-Neamt si Iasi, ne-am decis sa inventam un nou concept de eveniment: expozitia de vehicule comerciale dublata de un targ de afaceri si de un adevarat congres al transportatorilor si logisticienilor, gratie celor aproape 20 de conferinte si workshop-uri organizate in cele trei zile.
 

Discutiile din domeniile transporturilor de marfa si de persoane sunt completate de forumuri pe teme diferite, precum distributia de marfuri care necesita temperatura controlata, securitatea transportului si depozitarii, curierat etc. Ateliere specializate pe problematica angajarii si fidelizarii soferilor, depistarea interventiilor la tahografe, intretinerea corecta a autovehiculelor s.a. vor fi pregatite pe parcursul intregii manifestari.
Pe langa continutul de calitate al conferintelor, partenerii nostri – intre care se regasesc toti distribuitorii principali de camioane, semiremorci, autobuze/microbuze/autocare si stivuitoare, dar si de combustibil, piese, anvelope, lubrifianti, dezvoltatori de soft, burse de transport, firme de leasing si asigurari s.a. – promit o prezenta la un nivel demn de un targ international, cu multe noutati, oferte speciale si multe surprize pentru clientii traditionali, dar si pentru ceilalti vizitatori.
Contactele de business pe care incercam sa le punem la dispozitia vizitatorilor vor putea fi materializate in cadrul celor doua cine de gala, organizate in primele doua zile de targ, si care vor strange impreuna peste 1.200 de persoane.
Locatia aleasa este aceeasi unde organizam de mai bine de patru ani Gala Tranzit – Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca – pe care majoritatea transportatorilor si expeditorilor o identifica deja cu evenimentele Tranzit.
Va asteptam, asadar, intre 21 si 23 aprilie, la Cluj-Napoca, la un altfel de targ, conceput dupa nevoile pietei romanesti de transport si logistica in 2016, si va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi cei 15 ani fantastici de existenta si de dezvoltare a revistei Tranzit, care nu ar fi fost la fel fara suportul miilor de prieteni care au sustinut toate proiectele noastre din acesti ani.

Articole similare