Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Centura orasului Caransebes poate va fi deschisa in decembrie!

Conform unui raspuns al CNADNR, cel mai probabil lucrarile la centura ocolitoare a orasului Cranasebes vor fi finalizate in cursul lunii decembrie. Termenul inaintat initial, 30 septembrie, nu a fost respectat din cauza ca antreprenorul (Copisa Constructora Pirenaica) a sistat lucrarile de reparatie la pod pana la efectuarea platilor restante pe care CNADNR le datoreaza, circa 2,5 milioane euro, plus TVA.
 

CNADNR promite ca restantele vor fi achitate la inceputul acestei luni, iar antreprenorul estimeaza ca lucrarile pot fi finalizate in cel mult doua luni de la momentul in care i se vor plati restantele. In acelasi raspuns se arata ca CNADNR a emis o notificare de revendicare in privinta intarzierilor care se afla in analiza la Inginerul Consultant, urmand ca dupa efectuarea receptiei la terminarea lucrarilor sa se stabileasca penalitatile de intarziere.
CNADNR a mai aratat ca circulatia a fost inchisa ca urmare a problemelor aparute la podul respectiv, cauzate in principal de faptul ca materialul de umplutura folosit pentru realizarea structurii nu a respectat specificatiile tehnice din Caietul de Sarcini.

Articole similare