Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Ford Cargo a ajuns in Europa

Prezentat in premiera in revista Tranzit in toamna anului trecut, noul Ford Cargo 1846 autotractor a inceput deja sa fie vandut clientilor din tara de origine, Turcia. In a doua etapa de dezvoltare Ford Otosan doreste sa se extinda nu numai in Orient, ci si in Europa, incepand cu centrul si estul continentului.

Noul model este sustinut din punct de vedere al serviciilor after-sales de 40.000 de centre de service din 38 de tari europene (46 la nivel mondial).

Gratie serviciului de asistenta rutiera Ford in Europa, soferii pot beneficia de servicii de tractare, cazare si transport in caz de probleme.
Ford Cargo este pregatit pentru a primi un sistem eficient de management al flotei, fiind echipat, optional, cu sistem Filobil. Cu acelasi design dinamic al autovehiculelor Ford, tractorul Cargo ofera spatii de depozitare care pot fi accesate din exterior, insa numai dupa ce au fost deschise din interior. Treptele largi sunt acoperite cu un panou, pentru cresterea aerodinamicitatii.
Confortul interior este mult mai apropiat de cel al modelelor europene fata de cel al vechiului model. Maneta franei de mana a fost integrata in panoul de bord, iar panourile usilor dispun de cotiere confortabile, care incorporeaza buzunare laterale, usor de accesat.
Butoanele de pe consola centrala sunt ergonomic dispuse si se disting clar. Instrumentarul de bord seamana cu cel al utilitarelor usoare Ford, datele fiind dispuse pe computerul de bord in culoare turcoaz …

Articole similare