Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sistemul Iveco Romania se reinventeaza

La inceputul lui octombrie Iveco Truck Services, dealerul detinut de Iveco in Romania, a organizat Ziua Portilor Deschise, la centrul sau din Glina, de la iesirea spre autostrada Bucuresti-Constanta. Invitatii au fost asteptati cu oferte speciale de vehicule comerciale noi si rulate, dar si oferte pentru piese si accesorii. Evenimentul a reprezentat o ocazie pentru Grupul Fiat de a-si arata grandoarea, pe langa un Stralis Euro 6, in versiune cu echipare de top, si cateva exemplare de exceptie ale tuturor gamelor Iveco – Daily, Eurocargo, Trakker si Stralis – fiind expuse si un autovehicul de tractare, o combina agricola Case New Holland si chiar un Jeep Grand Cherokee, parte a Grupului Fiat de cativa ani, de cand producatorul italian a preluat Chrysler.
 

Evenimentul, derulat pe parcursul a doua zile, a atras aproape 200 de vizitatori – clienti, parteneri si presa – care au putut afla cele mai noi informatii despre produsele si serviciile Iveco. Prin infiintarea propriului dealer, Iveco Romania are acum posibilitatea de a garanta clientului un singur interlocutor si atunci cand vinde un camion, dar si atunci cand are probleme tehnice si trebuie sa mearga in service.
Punctul de atractie al expozitiei organizate de Iveco Truck Services cu aceasta ocazie l-a reprezentat Stralisul Euro 6, cu motor de 13 l si 500 CP, dotat cu un pachet de lux, special pregatit in Slovenia. Pe langa interventiile privind tapiteria, covorase, saltea, volan etc., acesta este dotat cu televizor, DVD player, statie audio cu subuffer, sistem pentru prevenirea parasirii benzii de mers, climatizare automata, frigider etc.
Au fost expuse mai multe tipuri de vehicule, din diferite game: agricole, o vidanja, Daily, Stralis etc., dar si primul Trakker adus in Romania, care se produce de ceva vreme, insa cererea in Romania pentru acest model a fost mica.
„Ideea de baza a fost sa anuntam ca Iveco este prezent in Romania, direct prin dealerul de proprietate, si sa aratam multitudinea de produse, nu doar Iveco, ci si celelalte din grupul CNH Industrial“, a aratat Victor Ilinca, director general Iveco Romania.
In momentul de fata Iveco are cinci puncte ITS, doua in Bucuresti si cate unul in Targoviste, Focsani si Oradea. Reteaua de dealeri si puncte de service este completata insa de Briari’s si Romil, cu cate trei locatii, Verbita Truck in Arad si Dunca Service. Asa cum a aratat directorul Iveco Romania, „pentru celelalte zone suntem in discutii cu parteneri pentru a deveni dealeri, dar si cu alte service-uri autorizate, am cautat mai mult centre independente. Suntem in curs de autorizare a ITS si pe brandul Iveco Bus. Pentru noi anul acesta prioritara a fost reorganizarea retelei si la fel va fi si anul viitor. Vom mai adauga alti dealeri si alte centre specializate, in special puncte de service.“

Articole similare