Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Petru Borbely este Mecanicul Anului

Concursul Mecanicul Anului, organizat de AD Auto Total in parteneriat cu Ferodo, Wagner si Mann Filter, a ajuns la a treia editie si la finalul lui octombrie si-a desemnat invingatorul: clujeanul Petru Borbely, care, dupa trei probe de concurs, a castigat marele premiu, un Citroën C1 cu cinci usi 1.0i, 68 Attraction. Pe locul al doilea al competitiei s-a clasat Radu Malan, care a fost recompensat cu un iPAD de generatia a patra. Reamintim ca invingatorul de anul acesta s-a clasat pe locul al doilea la concursul organizat anul trecut.
 

Noutatea din acest an a reprezentat-o faptul ca accesul la concurs a fost de tip „open“ pentru toti cei care si-au dorit sa ajunga „Mecanicul Anului 2013“. Astfel ca, in urma testelor on-line si a celor sustinute in cadrul centrelor Scolii pentru Mecanici Auto AD Auto Total, s-au inscris 585 de candidati.
Prima etapa a concursului a constat dintr-o proba scrisa, la care au luat parte 100 de candidati selectati din cei inscrisi, in ordinea punctajului obtinut. In urma rezultatelor obtinute la proba scrisa, in etapa a doua s-au calificat opt concurenti. Aceasta proba a fost conceputa de organizatori pe modelul jocurilor „Stii si castigi!“, iar concurentii au fost supusi unui tir de 50 de intrebari, din diverse ramuri ale mecanicii, structurate in cinci module. Fiecare modul a avut un grad de dificultate mai ridicat.
La aceasta proba cei opt semifinalisti au raspuns intrebarilor, cu trei variante de raspuns, prin actionarea butonului corespunzator literei aferente raspunsului corect. Pentru fiecare intrebare concurentii au avut la dispozitie cinci secunde pentru a da raspunsul corect.

Articole similare